Noenoo Yoni Detox Pearls

Noenoo Yoni Detox Pearls

Noenoo- Yoni Detox Pearls - vaginale verzorging- PCOS - Endometriose- cysten Vaginale Reiniging - Vaginale verstrakking

De Yoni Detox Pearls is onze bestseller.

Wil je er meer over weten?

Detox-parels worden gebruikt om een ​​verscheidenheid aan aandoeningen te helpen verbeteren, waaronder: schimmelinfecties, bacteriële infecties, onvruchtbaarheid, vleesbomen, zware / onregelmatige menstruatie, vaginale geur, cyste in de eierstokken, vaginale droogheid, incontinentie, jeuk aan de geslachtsorganen en het verdrijven van vochtophoping die niet verdreven worden tijdens de menstruatiecyclus die cysten en vleesbomen kunnen veroorzaken. Veel vrouwen melden dan ook een verbeterde vaginale gezondheid, seksleven en vruchtbaarheid na het gebruik van dit product.

noenoo -  yoni detox pearls - yoni pearls

Noenoo Detox Pearls worden vervaardigd in de meest steriele omgeving en bevatten geen chemische toevoegingen maar enkel medicinale kruiden.

Voordelen van het reinigen en ontgiften van de baarmoeder zijn om de zuurtegraad milieu van de vagina te behouden (pH 4,5) en om ziekteverwekkers te verwijderen. De ingrediënten reguleren de functie van de endocriene klieren en normaliseren de bloedcirculatie. Ze kunnen ook helpen bij de volgende problemen: endometriose, PCOS, baarmoedermonderosie en dysplasie, bekkenontsteking, menstuatiekrampen, nare geurtjes, vaginale droogheid, herstellen van de menstuatiecyclus, Aambeien

*Het gebruiken van de Peals geven geen garantie voor het genezen van ziektes

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten in de Yoni Pearls?

Borneol, Stemona Sessilifolia Miq, Kochia Scoparia, Motherwort, Rhizoma Smilacis Glabrae, Angelica, Rhizoma Chuanxiong, Osthol.

Meer weten over deze ingrediënten ?

LEES HIER! Ingrediënten

Hoe werken Yoni-parels?

Yoni Pearls bevatten krachtige traditionele medicinale kruiden die helpen bij het verwijderen van gifstoffen uit de vagina de speciaal geselecteerde kruiden verwijderen gifstoffen, slechte bacteriën, dode cellen, oude bloedstolsels, cyste, vleesbomen, sperma resten en slijm , terwijl je tegelijkertijd je yoni strakker maakt en vaginale droogheid tegengaat.

Welke belangrijkste veranderingen zal ik opmerken na het gebruik van Yoni Pearls?

Over het algemeen worden de yoni detox-parels na 24 tot 72 uur uit de vagina gehaald. Je kunt soms zien dat de yoni-parel groter is dan voorheen. Het adsorbeert veel gifstoffen uit de vagina, vaginale jeuk, pijn, geur en andere gynaecologische symptomen werden verlicht. Erosie, afscheidingen bacteriën die niet door de yoni-parel zijn geadsorbeerd, worden afgevoerd tijdens het verschonen en plassen, de klachten verdwijnen geleidelijk, en de geurtjes zullen verdwijnen.

3 Pearls is gelijk aan 1 reiniging, De algemene reinigingstijd wordt geschat tussen 7-9 dagen met gebruik van 3 Yoni Detox Pearls, afhankelijk van uw lichaam kunnen sommige detoxen langer duren.

Voor de eerste keer raden je aan om 1 Yoni Detox Pearl per keer te gebruiken en na 1 of meerdere positieve reinigingen kun je maximaal 3 parels tegelijk inbrengen.

Bestel ze hier!

De waardering van noenoo.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 27 reviews.
Cart
Your cart is currently empty.
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop