FAQ Noenoo Femi Stick

FAQ Noenoo Femi Stick

femistick femi stick vaginaverjonging wasemulsie

Hoe vaak moet je de Femi Stick gebruiken?

Dat ligt aan je eigen behoefte en aan je Ph balans, wij adviseren het product niet vaker dan elke 3/4 dagen te gebruiken. 1 keer per week of per 2 weken kan ook voldoende zijn. Dit ervaar je snel genoeg zelf na gebruik van het product.

Hoe lang moet ik de Femi Stick gebruiken?

Wij adviseren om de bij het eerste gebruik de stick niet langer dan 30 seconde tot een minuut te gebruiken. Het verschilt per persoon hoe lang en hoe vaak je de stick gebruikt , maar het advies is niet langer dan 2 minuten.

Is mijn Yoni is bij het eerste gebruik al voelbaar strakker?

Ja het klopt dat je na het eerste gebruik meteen voelt dat de vagina enorm strak aan voelt. Voor velen lijkt het alsof er zelf geen vinger meer naar binnen kan. Dat is de Magic van de Femi Stick. Hiervan hebben jij en je partner dan ook beide voelbaar plezier van.

Moet alle plastic verwijderd worden van de Femi Stick?

Ja alle 2 lagen plastic moeten voor gebruik verwijderd worden.

Waar kan ik de stick het beste bewaren?

Bewaar de stick op een koele droge plaats. Wij adviseren je op de stick terug te plaatsen in de doos nadat het helemaal is opgedroogd. Bewaren in de badkamer is afgeraden omdat het daar te warm en vochtig is.

Kan ik mijn Femi Stick nog gebruiken als deze is gebroken?

Als de stick gebroken is kun je deze nog gebruiken, zorg dat je het langere en de gladste kant gebruikt.

Kan ik sex hebben na gebruik van de Femi Stick?

Als je de stick voor het eerst gebruikt adviseren wij dat er 24 uur wacht, bij elk vervolgend gebruik dient er minimaal 30 minuten gewacht worden.

Is de Femi Stick een detox?

De Femi stick Is vooral om te verstrakken, hydrateren, Ph balans te behouden en nare geurtjes te elimineren en je libido te verhogen. Wel heeft de stick een detoxend effect, er zijn klanten die daar wat van merken maar als je echt op zoek bent naar een yoni detox adviseren wij je over te stappen op de Noenoo Yoni Detox Pearls.

De waardering van noenoo.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 28 reviews.
Cart
Your cart is currently empty.
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop