Menstruatiedisc

noenoo-disc

Menstruatiedisc

Noenoo - Menstruatie Disc - Menstruatiedisk - Menstruatiecup

De menstruatiediscs zijn al een hele tijd bij ons verkrijgbaar. Een menstruatiedisc is een menstruatie cup met een andere vorm. De menstruatie disc wordt in tegensteling tot een normale menstruatiecup niet vacuum gezogen, de herbruikbare menstruatiedisc wordt door de bekkenbodemspieren of zijn plaats gehouden.

Nieuwe varianten

Onze nieuwste modellen van de disc zijn 2 variaties met keuze uit een uithaal koordje of ring

Ondanks dat vele klanten het gewone model top vinden, waren er toch wat mensen die moeite hadden met het verwijderen van de disc. Special voor hun hebben we nu deze 2 prachtige discs als aanvulling op ons bestaande assortiment.

Voordelen

* Biedt tot 12 uur bescherming
* Herbruikbaar
* Hygiënisch
* Comfortabel
* Overal te gebruiken
* Duurzaam
* Bespaar duizenden tampons en euro’s!

• Type S – Geadviseerd voor leeftijd jonger dan 25 die (nog) niet vaginaal bevallen zijn of voor lichtere dagen.
• Type L – Geadviseerd voor leeftijd ouder dan 25, en degene die vaginaal zijn bevallen en / of zwaar vloeien

Het word aangeraden om de disc voor gebruik en na elke menstruatie te steriliseren in kokend water. Je kunt hier tevens ook de cupmate of een cup sterilisator voor aanschaffen.

*De menstruatiedisc is geen voorbehoedsmiddel.

Wat is een Menstruatiedisc?


Een menstruatiedisc is een nieuwe vorm van menstruatiebescherming met een unieke vorm. Het is ontworpen om bloed in het lichaam op te vangen, in plaats van het als een tampon te absorberen. Dit maakt het een veel gezondere vorm van menstruatiebescherming: geen chemicaliën om de absorptie te verhogen, bleekmiddel, pesticiden of andere slechte stoffen.

Een menstruatieschijf verzamelt de menstruatiestroom in plaats van deze te absorberen. Met andere woorden, het zal de vaginale pH niet negatief beïnvloeden of uitdroging veroorzaken. De beste menstruatieschijf is gemaakt van hoogwaardige siliconen van medische kwaliteit. Dit betekent dat het het hoogste niveau van biocompatibiliteit biedt (d.w.z. het is niet giftig voor je lichaam). Tampons kunnen daarentegen bleekmiddel, BPA, pesticiden en andere ongewenste chemicaliën bevatten.

Het is duurzaam omdat je niet elk jaar 6,5 pond tampons weggooit als je menstrueert. Een eenmalige of wegwerpmenstruatieschijf is echter nog minder duurzaam dan een tampon.
Het biedt tot 12 uur bescherming.

*Je kunt het dragen tijdens seks. Houd er rekening mee dat iedereen die dit doet, de disc vóór de seks moet legen, anders kan het alsnog gaan lekken. Het is niet perse ontworpen voor dit doeleinde dus de keuze om dit te doen blijft een persoonlijke keuze.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van noenoo.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 27 reviews.
Cart
Your cart is currently empty.
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop